luni, 1 mai 2017

Cum poti repara un frigider defect


Dacă aveți probleme cu frigider și au nevoie de ajutor pentru remedierea problemelor ce ar putea fi problema, ați ajuns la locul potrivit. Mai jos gasiti lista cu toate simtomelecomune ale frigiderelor degecte, cum ar fi a nu face de gheață sau de a fi prea zgomotos. Selectați simptomul frigiderul are și veți afla detalii despre piesele care pot rezolva această problemă.
Simptome comune ale frigiderelor defecteraportate de

 

Prea Zgomotos

Atunci când frigiderul este zgomotos, pentru a afla cum să-l repare de depanare localizarea zgomotului, de la motorul ventilatorului vaporizatorului în congelator la partea de jos a frigiderului cu motorul ventilatorului condensatorului.
29% dintre clienții

Frigiderul are Scurgeri

Diagnosticați motivul pentru frigider scurgeri, de la o supapă de alimentare cu apă defectă la un sigiliu ușă uzat.
27% dintre clienți

Nu porneste

Aflați cum să se stabilească un frigider care nu porneste, examinând câteva părți cheie, cum ar fi controlul temperaturii sau releul compresorului de suprasarcină.
18% dintre clienții

Ice maker nu face gheata

Aflați cum să se stabilească creatorul de gheață atunci când aceasta nu face gheață și inspecta tuburile de umplere cu apă, supapa de admisie a apei și icemaker.
6% dintre clienți

Frigider prea cald

Dacă frigiderul este prea cald apoi depanare piese comune, cum ar fi clapeta de admisie a aerului.
6% dintre clienți

Frigiderul nu distribuie apa

Dacă dozatorul de apă nu distribuie a apa examinează apoi piesele cheie cum ar fi supapa de admisie a apei și servomotorul dozator.
3% dintre clienții

Frigider și congelator sunt prea cald

Diagnosticați cauzele ce frigiderul și congelatorul sunt prea cald prin verificarea câteva părți cheie, cum ar fi cronometrul de dezghețare, încălzitorul de decongelare, termostat de dezghețare sau motorul ventilatorului vaporizatorului.
3% dintre clienții

Uşă Transpirata

Când frigiderul are uși, care sunt transpirație examinează apoi componente cheie, cum ar fi garnitura ușii, sigilii și balamale.
1% dintre clienții

Lumina nu funcționează

Aflați cum să se stabilească frigiderul atunci când lumina nu se va aprinde, dar este deschis ușa.
1% dintre clienții

Frigider prea rece

Aflați cum să repare un frigider care este prea rece de depanare a părților comune probleme, cum ar fi un control al temperaturii sau termistor.
1% dintre clienții

Frigiderul ruleaza prea mult timp

Depanarea de ce frigiderul se execută prea mult timp prin examinarea unora dintre componentele-cheie, cum ar fi un temporizator de decongelare defect sau termostate.
1% dintre clienții

Congelator prea rece

Determinați de ce frigiderul este prea rece de depanare părți, cum ar fi clapeta de aer sau termistor.
Click aici pentru a gasi un service in orasul tau.
1% dintre clienții

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu